Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Ja ostatnio ususzyłam sobie plasterki jabłek w piekarniku. Miło chrupie się je przy filmie, polecam Wystarczy pokroić jabłka, posypać cynamonem, odrobinką cukru i kwasku cytrynowego i na noc do piekarnika na niewielką temp. Pyszne i zdrowe
nie chce mi się pisać a znalazłam ten przepis na blogu i wypróbowalam. Lekkie ciasto w sam raz dla nas MAM wklejam link mam nadzieję że autorka bloga sie nie obrazi http://www.makecookingeasier.pl/na-slod ... slodkiego/
hej a ja najwiecej to bym jadła chrupek kukyrydzianych i paluszków a co do ciasteczek to uwielbiam jeszcze takie ciepłe jak zrobie z musli lub płatków owsianych mm normalnie pychotka pozdrawiam